top of page

Prijzen en voorwaarden,

 • Prijzen kunt U geheel vrijblijvend aanvragen via de knop Boek een tour.

 • Kortingen worden gegeven voor veteranen, neemt U dan a.u.b. contact met mij op.

 

 

 

Aanvullende kosten: Houdt u er alstublieft rekening mee dat er aanvullende kosten kunnen zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Denk aan eten, drinken en toegang tot musea.

 

Bevestiging en betaling

 1. Na ontvangst van uw boeking, ga ik na of de door u opgegeven datum(s) nog beschikbaar zijn voor uw groep. In geval u zich heeft opgegeven voor een 'gemengde groep' betekent dit dat ik controleer of op die datum nog plek is voor u en uw groep. Heeft u voor een privétour gekozen, dan betekent dit dat ik controleer of die datum(s) nog vrij is(zijn). Indien nodig neem ik contact met u op om details of alternatieven te bespreken.

 2. Er van uit gaande dat de datum beschikbaar is, stuur ik U een mail met de volgende gegevens:

  1. bevestiging van beschikbaarheid voor die datum(s)

  2. een factuur met het totaal te betalen bedrag

  3. een aanbetalingsbedrag (indien nodig) om uw reservering definitief te maken.

 3. Na ontvangst van uw aanbetaling zal ik uw definitieve reservering bevestigen. Indien geen aanbetaling gevraagd wordt, dan bevat de voorgenoemde mail deze bevestiging van reservering.

 4. Betaling van het volledige bedrag moet gebeuren uiterlijk 10 dagen voor de startdatum van de tour, tenzij Rhineland Battlefield Tours u anderszins heeft laten weten.

 5. Houdt u er rekening mee dat u alleen mee kan gaan indien Rhineland Battlefield Tours het volledige bedrag heeft ontvangen voorafgaand aan de tour, wederom tenzij Rhineland Battlefield Tours anders aangeeft.

 

Annulering en restitutie

 1. Rhineland Battlefield Tours werkt vanuit het uitgangspunt dat een tour altijd doorgaat. Helaas kunnen er situaties en omstandigheden optreden die ons dwingen om de tour (deels) te annuleren. Indien dit het geval is, neem ik z.s.m. contact met u op om alternatieven te bespreken.

 2. Annulering door klanten is mogelijk, maar aan voorwaarden gebonden. Indien u meer dan 10 dagen voorafgaand aan de rondleiding annuleert kunt u een volledige restitutie vragen. Annuleert u binnen 10 dagen voorafgaand aan de tour dan moet Rhineland Battlefield Tours u helaas kosten in rekening brengen. Overleg over her-planning van de datum is in beide gevallen mogelijk.

 

Eigen verantwoordelijkheid

 1. Deelname aan een tour van Rhineland Battlefield Tours is altijd op uw eigen verantwoordelijkheid.

 2. Rhineland Battlefield Tours accepteert geen verantwoordelijkheid noch aansprakelijkheid voor schade aan u of uw eigendommen als gevolg van deelname aan een tour van Rhineland Battlefield Tours.

 

 

Een boeking indienen

 1. U kunt eenvoudig boeken of informatie aanvragen via het boekingsformulier of door contact met mij op te nemen via mijn mailadres.

 2. Bij het invullen van het boekingsformulier geeft u aan of u met een 'gemengde groep' wilt meegaan, of dat u voor een privétour kiest. Indien u niets heeft opgegeven, ga ik er van uit dat u kiest voor een 'gemengde groep'.

 3. Een 'gemengde groep' houdt in dat voor u onbekenden ook met dezelfde tour mee kunnen gaan. U kunt bij een 'gemenge groep' aansluiten bij een geplande tour, of een eigen tourdatum boeken.

 4. Groepsboekingen van 6 deelnemers of meer worden altijd als privétour aangemerkt. In dat geval zullen geen anderen bij de tour aansluiten.

 5. Door een ingevuld boekingsformulier in te dienen of anderszins te boeken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Rhineland Battlefield Tours. Deze vindt u onderaan deze pagina.

 6. Alle Battlefieldtours kunnen worden aangepast aan uw eisen, tijdschema en wensen!

 7. Alle Battlefieldtours staan onder leiding van een officiële ‘badged’ gids van Int. Guild Battlefield Guides (GBG)

 8. Voor begeleiding van grotere groepen werken we met meerdere GBG-gidsen samen en is/zijn  touringcar(s)  beschikbaar tegen meerprijs.

bottom of page